skip to Main Content

………Energie om aan de slag te gaan……..

Training

Active Support training levert inspiratie en praktische handvatten op. Er wordt groot gedacht in visie maar klein in de uitvoering. Het gaat om het nemen van kleine stappen in de uitgestippelde richting. Veel kleine stappen leiden uiteindelijk tot grote veranderingen.

De basistraining bestaat uit 6 dagdelen waarbij de eerste vier in een serie worden aangeboden. De laatste twee bijeenkomsten het karakter hebben van een follow up. Ook zijn er verdiepingsmodules mogelijk. De training wordt in company aangeboden.

Coaching

Coaching helpt om Active Support in de praktijk toe te passen. De praktijk is de beste leermeester en daar zijn alle leermiddelen voor handen. Coaching richt zich op uitvoering van specifieke vragen zoals;

  • hoe doe ik dit bij deze individuele persoon?
  • hoe pas ik het toe in deze context?
  • hoe hanteer ik mijn gevoelens?
  • hoe pas ik nieuw geleerde vaardigheden toe, zodat zij gaan behoren tot mijn begeleidingsstijl?

Dit zijn vragen die het best beantwoord worden met een coachingstraject. Reflecteren op het eigen handelen en videoanalyse zijn daarbij belangrijke leermiddelen.

Train de trainer

Het is ook mogelijk om trainers op te leiden. Aandacht wordt besteed aan zowel trainersvaardigheden als aan de inhoud van Active Support.

Back To Top